pozvati kontakt
priopćenja
priopćenja

Schaumann – Prvo mjesto na DLG ImageBarometer 2023/2024

2024-03-29 

 

U DLG ImageBarometer 2023/2024, H. Wilhelm Schaumann GmbH ponovno je zauzeo prvo mjesto u području operativnih resursa za stočarstvo.

To je rezultat DLG ImageBarometer 2023/2024, u kojem je 679 poljoprivrednika ispitano o snazi ​​robne marke tvrtki u poljoprivrednom sektoru.

“Ponosni smo što smo postigli prvo mjesto u sektoru dobavljača stočne hrane,” kaže dr. Wilhelm Weisthoff, generalni direktor H. Wilhelm Schaumann GmbH, „posebno zahvaljujemo svim našim zaposlenicima i našim partnerima u prodaji, logistici i administraciji. Svi mi zajedno s našim kupcima radimo svaki dan za veći uspjeh u štali ( Erfolg im Stall) već 85 godina.”

DLG – Njemačko poljoprivredno društvo – svake godine anketira poljoprivrednike o njihovoj percepciji robnih marki u sedam različitih kategorija: poljoprivredna tehnologija, tehnologija uzgoja životinja, resursi za uzgoj stoke, poljoprivredne kemikalije, zaštita usjeva i sjeme, banke i osiguravajuća društva, trgovina i pružatelji usluga i obnovljiva energija. Izračunati indeks robne marke sastoji se od četiri potpodručja i to imidža robne marke, poznavanja robne marke, uspješnosti robne marke i odanosti robnoj marki.