pozvati kontakt

proizvodi za poljoprivredu

Proizvodi za poljoprivredu

Biostimulansi su prvi izbor za poljoprivredu jer daju vrijedan doprinos osiguravanju kvalitete i prinosa vaših poljskih usjeva. Naši biostimulansi izrađeni su od algi i djeluju stimulativno na vitalnost biljaka, stvaranje korijena i život u tlu. Na taj način osiguravaju poboljšanu otpornost vaših biljaka, posebice na abiotski stres kao što su suša, vrućina ili hladnoća, te osiguravaju vaš prinos u poljoprivredi. Osim toga, primjenom biostimulansa značajno se poboljšava regeneracija biljaka, posebice nakon stresnih faza. Bez obzira da li se koristi u kukuruzu, žitaricama, uljanoj repici, krumpiru ili soji. Proizvodi iz boncrop- linije ispitani su i odobreni za ove primjene.

Tekući biostimulans boncrop flow vrlo je jednostavan za korištenje i djeluje izravno na list, gdje se sastojci alge mogu izravno apsorbirati. Amino i huminske kiseline su stoga brzo dostupne biljci i odmah razvijaju učinak smanjenja stresa. Osim toga, boncrop flow je odobren za organski uzgoj. Vrlo dobra sposobnost umješavanja s drugim proizvodima također omogućuje kombinaciju sa sredstvima za zaštitu usjeva kao što su herbicidi, tako da se može uštedjeti prohod kod primjene. Rezultat je vrlo dobar omjer troškova i koristi, što znači da se mogu uštedjeti dodatni troškovi.

Boncrop solid možete primijeniti kao podkorijensko gnojivo prilikom sjetve kukuruza. Korištenjem boncrop solida možete značajno poboljšati učinkovitost hranjivih tvari i imati koristi od pozitivnih učinaka na rane stadije razvoja vaših biljaka. S ovim proizvodom također štedite dušična i fosforna gnojiva i smanjujete opterećenje vaše bilance gnojiva

Održivom ekstrakcijom naših algi, koje prerađujemo u biostimulanse, postižemo visoku kvalitetu, gustoću aktivnih sastojaka i učinkovitost proizvoda.

Želite li saznati više o našim proizvodima za poljoprivredu? Obratite se našim stručnim savjetnicima i dobit ćete opsežan savjet o primjeni biostimulansa boncrop. Kako biste pronašli pravu osobu za kontakt, koristite našu pretragu preko kontakt-linka za Županije.