pozvati kontakt
centrala u Pinnebergu
koncept

naše zvjezdice za uspjeh SCHAUMANN-koncepta

Logo SCHAUMANN
Logo SCHAUMANN

Tajna naše konstantno visoke razine kvalitete leži u savršenoj interakciji različitih osnova na kojima se temelji naša tvrtka:

  1. individualno savjetovanje

  2. istraživanje usmjereno na praksu

  3. inovativni proizvodi

  4. održivo korištenje resursa

  5. međunarodna mreža

To nazivamo "konceptom SCHAUMANN". Šesta zvijezda utjelovljuje uspjeh u štali (Erfolg im Stall).

1. individualno savjetovanje

Svaka farma je jedinstvena. Prepoznavanje Vaših individualnih zahtjeva i njihovo prilagođavanje hranidbi po SCHAUMANN-konceptu, jedan je od glavnih zadataka zaposlenika u prodaji. Naši se proizvodi prodaju isključivo putem stručnih savjetnika tvrtke SCHAUMANN. Oni imaju specijalističko znanje o hranidbi, stočarstvu, higijeni i proizvodnoj tehnologiji te, ako je potrebno, razvijaju individualne, praktične koncepte hranidbe - koristeći digitalno umrežavanje svih specifičnih podataka. Dostupni su i još uži specijalisti za prošireno savjetovanje u vezi s upravljanjem.

 2. istraživanje usmjereno na praksu 

Za vas razvijamo proizvode koji su istovremeno objedinjuju najnovije znanstvene standarde, kao i najvišu razinu kvalitete i ekonomičnosti. Za cijelu EU odobreni probiotici SCHAUMANN, program bioloških dodataka silažama, razvoj različitih djelatnih tvari, specifični proizvodi i opsežni program hranidbenih kiselina, samo su nekoliko primjera našeg uspješnog rada - i naše uvjerenje da bi znanost i praksa trebale činiti neodvojivu cjelinu.

 3. inovativni proizvodi

Naš asortiman proizvoda raznolik je i individualan kao i poljoprivredna praksa: on uključuje mješavine minerala i djelatnih tvari za nadopunu obroka, prilagođene posebnim situacijama i proizvodnim stadijima poput bređosti, dojne faze, uzgoja ili tova. Krmne kiseline i probiotici su iz vlastitog razvojnog programa. Biološki dodaci za silaže na bazi bakterija mliječne kiseline također. A svim proizvodima zajedničko je jedno: jedinstveno su inovativni i vrhunske kvalitete.

 4. održivo korištenje resursa

Od svog osnutka tvrtka se ponaša odgovorno za zaštitu sredstava za život budućih generacija. Stoga su razvoj inovativnih proizvoda i održive metode proizvodnje sastavni dijelovi korporativne strategije. Upravljanje održivošću primjenjuje se na područjima energije i klime, profitabilnosti, društvene odgovornosti i dobrobiti životinja. Cilj je još učinkovitije koristiti raspoložive resurse samog SCHAUMANN-a i njegovih kupaca, a istodobno se ponašati ekološki razumno i društveno odgovorno.

5. međunarodna mreža

SCHAUMANN čini 16 uspješnih sestrinskih tvrtki i 40 partnerskih organizacija. Razmjena unutar SCHAUMANN-grupe pruža uzajamne impulse za novi i daljnji razvoj proizvoda i optimizaciju Schaumann koncepta. Integracija u Hülsenberg Holding, koji djeluje globalno, stvara ekonomsku osnovu za nastavak uspješnog postojanja u budućnosti na svjetskim tržištima.