pozvati kontakt
Zertifikate der SCHAUMANN-Produkte
certifikati

potvrde o kvaliteti i sigurnosti

Oznake kvalitete kao što su npr. Pastus, Ohne Gentechnik, BIO Austria, DLG i dr., potvrđuju sukladnost s osnovnim zahtjevima kvalitete u tvrtki SCHAUMANN od neovisnog tijela. Za tvrtku, kao i za njene kupce, stočare, oni su za Vas dokazi i važna karika u lancu proizvodnje hrane orijentiranom na kvalitetu.

Njemačko poljoprivredno društvo (DLG ) testira krmne smjese, dodatke za siliranje, sredstva za čišćenje, dezinficijense, dezinficijense za higijenu vimena i štala  i dodjeljuje DLG znak kvalitete. Specifikacije kvalitete temelje se na praktičnim zahtjevima i odgovaraju najnovijim znanstvenim saznanjima.

Više od 50 godina, SCHAUMANN se redovito i uspješno podvrgava visokim zahtjevima kvalitete propisa DLG o znaku kvalitete. Mineralna hrana, dodaci za silažu i razni higijenski proizvodi nose oznaku kvalitete DLG.

Logo DLG
naziv datoteke tip datoteke veličina datoteke akcija
DLG-Zertifikat Mineralfutter - Schaumann Feuchtwangen GmbH & Co. KG PDF 0,33 MB skidanje
DLG-Zertifikat Milchaustauscher und Mineralfutter - H. Wilhelm Schaumann Eilsleben GmbH PDF 0,32 MB skidanje
DLG-Zertifikat Siliermittel BONSILAGE FORTE PDF 0,55 MB skidanje
DLG-Zertifikat Siliermittel BONSILAGE CCM PDF 0,51 MB skidanje
DLG-Zertifikat BONSILAGE MAIS PDF 0,51 MB skidanje
DLG-Zertifikat BONSILAGE PLUS Flüssig PDF 0,52 MB skidanje
DLG-Zertifikat BONSILAGE PLUS Granulat PDF 0,52 MB skidanje
DLG-Zertifikat SILOSTAR MAIS PDF 0,51 MB skidanje

BIO AUSTRIA i Prüf Nach! Standard osiguravaju najvišu razinu sigurnosti u pogledu podrijetla i odsutnosti GMO-a i pesticida u organskoj hrani.

Austria BIO Garantie (AT-BIO-301), kao neovisno kontrolno tijelo, provjerava usklađenost s propisima za proizvodnju hrane za životinje u skladu s EG-BIO-uredbama br. 834/2007 i br. 889/2008 ovjeren od AUSTRIA BIO GARANTIE (AT -BIO-301).

prema certifikatima