pozvati kontakt
rentabilnost
rentabilnost

rentabilnost u održivosti

Za SCHAUMANN-a je prije svega fokus uspjeha u štali tj. Erfolg im Stall, uspjeh za klijenta. Široka paleta proizvoda pomaže postići veću proizvodnost u stočarskoj proizvodnji uz smanjenu upotrebu resursa. Istodobno, cilj je povećati učinkovitost vlastite tvrtke kroz tehnički napredak i inovacije.

SCHAUMANN-silažni dodaci poboljšavaju ekonomičnost proizvodnje silaža

Jedan od primjera učinaka SCHAUMANN-a na povećanje profitabilnosti su dodaci za silažu, razvijeni i proizvedeni u vlastitom pogonu. Optimiraju upotrebu voluminoze, a time i raspoložive resurse, smanjenjem gubitaka u siliranju i povećanjem hranjivih vrijednosti silaža.
Troškovi upotrebe dodataka za silažu obično su znatno niži od prihoda kroz povećanje energetskog prinosa koji se može postići u  istoj količini silaže od trave ili kukuruza. Isplativost proizvodnje silaže na taj je način poboljšana upotrebom dodataka za silažu.

orijentiranost prema budućnosti kroz istraživanje i razvoj

Naravno da SCHAUMANN brine i o vlastitoj profitabilnosti. Pokušaj postizanja sigurne i učinkovitih proizvodnih metoda uz stalno smanjenje troškova, služi dugoročnom uspjehu tvrtke. Grupa kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj orijentiran prema budućnosti.
Vlastito imanje Grupe Gut Hülsenberg, sa svojim poljoprivrednim jedinicama glasi kao stručno i vrhunsko u praksi, a laboratorijski kompleks ISF Schaumann Istraživanje primjenjuje najnovije tehnologije analiziranja. To je uspjeh kontinuiranog osiguranja kvalitete proizvoda, pionirskog razvoja i stalne provjere učinkovitosti SCHAUMANN-ovih proizvoda.