pozvati kontakt
proizvodnja iz vlastitih:tvornica SCHAUMANN
inovativni proizvodi iz vlastite proizvodnje

SCHAUMANN-tvornice: kvaliteta iz vlastite proizvodnje- sigurna i prilagođena potrebama

S vlastitim proizvodnim pogonima na različitim mjestima u Zapadnoj Europi, tvrtka može osigurati visokokvalitetnu i fleksibilnu proizvodnju usmjerenu na kupca. Bogat asortiman proizvoda proizvodi se u modernim tvornicama visokih performansi i podložan je strogim zahtjevima upravljanja kvalitetom.

idealno opskrbljeni inovativnim proizvodima

Paleta proizvoda SCHAUMANN-programa je raznolika: on uključuje mješavine minerala i djelatnih tvari za nadopunu obroka, prilagođene posebnim situacijama i proizvodnim stadijima poput bređosti, dojne faze, uzgoja ili tova. Krmne kiseline i probiotici su iz vlastitog razvojnog programa kao i organski vezani mikroelementi i proizvodi fermentacije. S obzirom na visoku upotrebu voluminoznih krmiva, veliku važnost pridajemo konzerviranju hrane: inovativni dodaci silaži na bazi bakterija mliječne kiseline pružaju učinkovitu potporu. Svi proizvodi su jedinstveni, inovativni i najviše kvalitete.

kvaliteta kroz vlastitu proizvodnju

SCHAUMANN smatra da ima posebnu odgovornost udovoljavati kvalitativnim zahtjevima kupca i na kraju zahtjevima proizvodnje hrane.
SCHAUMANN razumije kvalitetu pa se proizvodnja odvija u vlastitim tvornicama Grupacije. Vlastita proizvodnja posebno je korisna za specijalitete i ekskluzivne komponente proizvoda kao što su probiotici, bakterije mliječne kiseline, fermentacijski proizvodi, organski vezani mikroelementi i kiselinske kombinacije, čija je proizvodnja vrlo osjetljiva. Svi proizvodni procesi podliježu strogoj kontroli kvalitete. Naše proizvode ispituje vlastiti laboratorij i neovisni instituti.

transparentnost kroz neovisne institute

SCHAUMANN-upravljanje kvalitetom, certificirano je od neovisnih, akreditiranih instituta u svim fazama proizvodnje. Sustav promiče kontinuirano poboljšanje procesa tvrtke i omogućuje transparentnost za klijente. Sve proizvodne pogone karakterizira GMP + i kontrolirana proizvodnja. Sljedivost je u potpunosti zajamčena - od sirovine do potrošača.
 

naziv datoteke tip datoteke veličina datoteke akcija
sigurnost rada u tvornici u Eilslebenu PDF 0,14 MB skidanje