pozvati kontakt

zaštita osobnih podataka

1. Zaštita podataka na jednom mjestu

Opće informacije

Sljedeće bilješke daju jednostavan pregled onoga što se događa s Vašim osobnim podacima kada posjetite našu web stranicu. Osobni podaci su svi podaci koji Vas osobno identificiraju. Detaljne informacije o temi zaštite podataka nalaze se u našim pravilima o privatnosti navedene u ovom tekstu.
 

Prikupljanje podataka na našoj web stranici

Tko je odgovoran za prikupljanje podataka na ovoj web stranici?

Obradu podataka na ovoj web stranici obavlja operater web mjesta. Njegove podatke za kontakt možete pronaći u Impressumu ove web stranice.
 

Kako prikupljamo Vaše podatke?

Vaši će se podaci prikupiti s jedne strane,kada nam ih sami kažete. To može biti npr..za unos podataka koje unosite u kontakt formular.

Ostali podaci prikupljaju se automatski kada posjetite web stranicu putem naših IT sustava. To su prije svega tehnički podaci (npr. internetski preglednik, operativni sustav ili vrijeme zahtjeva stranice). Zbirka ovih podataka je automatska čim uđete na našu web stranicu.

Za što koristimo Vaše podatke?

Dio podataka prikupljen je kako bi se osigurala besprijekorna ponuda web stranice. Ostali podaci mogu se koristiti za analizu ponašanja korisnika.

Koja su Vaša prava vezana uz Vaše podatke?

U svakom trenutku imate pravo dobiti besplatne informacije o podrijetlu, primatelju i svrsi Vaših pohranjenih osobnih podataka. Imate i pravo zatražiti ispravak, blokadu ili brisanje tih podataka. U tu svrhu i za dodatna pitanja o zaštiti podataka, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku na adresi navedenom u Impressumu. Nadalje, imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu.

Alati za analizu i alati trećih strana

Kada posjetite našu web stranicu, Vaše ponašanje surfanja može se statistički procjenjivati. To se uglavnom događa s kolačićima i takozvanim programima analize. Analiza ponašanja surfanja obično je anonimna; ponašanje surfanja se ne može se pratiti natrag k Vama. Možete se suprotstaviti ovoj analizi ili je spriječiti ne upotrebljavajući određene alate. Detaljne informacije možete pronaći u sljedećim pravilima o privatnosti.

Možete prigovoriti ovoj analizi. Obavijestit ćemo Vas o mogućnostima prigovora u ovim  informacijama o zaštiti privatnosti.
 

2. Opće informacije i obavezne informacije

Zaštita podataka

Operatori tih stranica vrlo ozbiljno štite Vaše osobne podatke. Vaše osobne podatke obrađujemo povjerljivo i u skladu s zakonskim propisima o zaštiti podataka i ovim pravilima o privatnosti.

Kada koristite ovu web stranicu, prikupit će se razni osobni podaci. Osobni podaci su informacije koje Vas osobno identificiraju. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju koje informacije prikupljamo i zašto ih upotrebljavamo. Također objašnjavaju kako i za koju svrhu se to događa.

Imajte na umu da prijenos podataka putem Interneta (npr.  komunikacija putem e-pošte) može imati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećim stranama nije moguća.
 

Napomena o nadležnom tijelu

Odgovorna jedinica za obradu podataka na ovoj web stranici je::

Schaumann Agri d.o.o.
Koprivnička 5-7, Kunovec Breg
48 000 Koprivnica
Telefon: +385 (0) 48 665 148
E-Mail: op@schaumann.hr

Odgovorna osoba je fizička ili pravna osoba koja sama ili u dogovoru s drugima odlučuje o svrsi i načinu obrade osobnih podataka (kao što su imena, adrese e-pošte itd.).
 

Opoziv Vašeg pristanka na obradu podataka

Mnoge operacije obrade podataka moguće su samo uz Vašu izričitu suglasnost. U bilo kojem trenutku možete opozvati postojeći pristanak. Dovoljna je neformalna poruka putem e-maila. Zakonitost obrađivanja podataka koja se obavlja do opoziva ostaje nepromijenjena otkazom.

Pravo na žalbu nadležnom nadzornom tijelu

IU slučaju kršenja zakona o zaštiti podataka, dotična osoba ima pravo žalbe nadležnom nadzornom tijelu. Nadležno nadzorno tijelo za pitanja zaštite podataka je državni službenik za zaštitu podataka savezne države u kojoj je sjedište naše tvrtke. Popis službenika za zaštitu podataka kao i njihove podatke za kontakt možete preuzeti na sljedećoj vezi:

https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Pravo na prijenos podataka

Imate pravo prenijeti podatke koje obrađujemo na temelju Vašeg pristanka ili u ispunjavanju ugovora, sami ili trećoj strani u standardnom, strojno čitljivom obliku. Ako Vam je potreban izravni prijenos podataka drugoj odgovornoj osobi, to će biti učinjeno samo u onoj mjeri u kojoj je tehnički izvedivo.

SSL ili TLS enkripcija

Ova web stranica koristi, iz sigurnosnih razloga i za zaštitu prijenosa povjerljivih sadržaja, kao što su narudžbe ili zahtjevi koje šaljete nama kao operateru web mjesta, SSL ili. TLS enkripciju. Šifriranu vezu možete prepoznati  po cijnoj adresi  preglednika koja se mijenja sa  „http: //” na „https: //” i po ikoni lokota u liniji preglednika.

Ako je omogućena SSL ili TLS enkripcija, podatke koje ste nam poslali ne mogu čitati treće strane.

Informacije, blokiranje, brisanje

Vi imate u skladu s odgovarajućim odredbama zakona, pravo u svako vrijeme na slobodu informacija o Vašim pohranjenim osobnim podacima, njihovom podrijetlu i odredištu i cilju obrade podataka i eventualno pravo na ispravak, blokiranje ili brisanje tih podataka. Za daljnje informacije o osobnim podacima možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku na adresi navedenoj u Impressumu.

Kontradikcija s oglašavanjem putem e-pošte

Ovime se odbacuje uporaba objava u kontekstu podataka o kontaktima o obvezi Impressuma na slanje neželjenih reklamnih i informativnih materijala. Operatori stranica izričito zadržavaju pravo poduzimanja pravnih radnji u slučaju neželjenog slanja informacija za oglašavanje, na primjer putem neželjene e-pošte (spam).

3. Odgovorna osoba za zaštitu podataka

Zakonski obvezan službenik za zaštitu podataka

Imenovali smo odgovornu osobu za zaštitu podataka za našu tvrtku.

Zoran Vlahek, ing. polj.

Koprivnička 5-7, Kunovec Breg
48 000 Koprivnica

Telefon: +385 (0) 48 665 148
E-Mail: opo@schaumann.hr

4. . Prikupljanje podataka na našoj web stranici

Cookies tj. kolačići

Internetske stranice djelomično koriste takozvane kolačiće. Kolačići ne štete vašem računalu i ne sadrže viruse. Kolačići služe kako bi naša ponuda bila jednostavnija, učinkovitija i sigurnija. Kolačići su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na Vašem računalu i pohranjene u Vašem pregledniku.

Većina kolačića koje upotrebljavamo su tzv. "sesije kolačića". Oni će biti automatski izbrisani na kraju Vašeg posjeta. Ostali kolačići ostat će pohranjeni na Vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Ovi kolačići omogućuju nam  prepoznati Vaš preglednik sljedeći puta kada nas posjetite.

Možete postaviti svoj preglednik tako da ste informirani o korištenju kolačića i dopustiti kolačiće samo u  jednom slučaju, aktivirati prihvaćanje kolačića za određene slučajeve ili isključiti ih općenito i tako aktivirati automatsko brisanje kolačića kada zatvorite preglednik. Onemogućavanje kolačića može ograničiti funkcionalnost ove web stranice.

Kolačići  za obavljanje elektroničkih komunikacijskih operaciju ili koji pružaju određene željene funkcije  (npr košarica funkcija) su potrebni, na temelju čl. 6, st. 1 lit. f DSGVO i spremljeni. Operator web stranica ima legitiman interes za pohranu kolačića za tehnički pogrešku i optimizirano pružanje svojih usluga. Ako su pohranjeni drugi kolačići (kao što su kolačići za analizu Vašeg ponašanja surfanja), oni će biti tretirani zasebno u ovim pravilima o privatnosti.

Poslužitelj- log- datoteke

Pružatelj  stranica automatski prikuplja i pohranjuje podatke u takozvanim datotekama poslužitelja, koje nam Vaš preglednik automatski prenosi. To su:

 • vrsta preglednika i verzija preglednika
 •  korišteni operacijski sustav
 •  referentni URL
 •  naziv računala pristupnog računala
 • vrijeme zahtjeva za poslužiteljem
 • IP adresa

Spajanje tih podataka s drugim izvorima podataka neće biti provedeno.

Osnova za obradu podataka je članak 6. stavak 1. lit. b DSGVO, koji omogućuje obradu podataka za ispunjavanje ugovora ili predugovornih mjera.

Kontakt- formular

Kada nam pošaljete upite putem obrasca za kontakt, Vaši podaci iz obrasca za upit, uključujući podatke o kontaktima koje ste tamo naveli, bit će pohranjeni kako bi obradili zahtjev i u slučaju sljedećih pitanja. Nećemo dijeliti te podatke bez Vašeg pristanka.

Obrada podataka upisanih u obrazac za kontakt se stoga isključivo temelji na Vašem pristanku (članak 6. stavak 1.) DSGVO). Vi svoj pristanak možete opozvati u bilo kojem trenutku. Dovoljna je neformalna poruka putem e-maila. Zakonitost postupaka obrade podataka koji se obavljaju do opoziva ostaje nepromijenjen ukidanjem pristanka.

Podaci koje navedete u obrascu za kontakt ostati će kod nas sve dok nas ne zatražite da ih izbrišemo,povučete suglasnost za pohranu ili nije primjenjiva svrha pohrane podataka (na primjer, nakon obrade Vašeg zahtjeva). Obvezne zakonske odredbe - posebno razdoblja zadržavanja - ostaju nepromijenjene.

Pristanak za Usercentrics

Ova web stranica koristi tehnologiju pristanka Usercentrics kako bi dobila Vaš pristanak za pohranu određenih kolačića na Vašem uređaju ili korištenje određenih tehnologija i dokumentirala ih u skladu s propisima o zaštiti podataka. Pružatelj ove tehnologije je Usercentrics GmbH, Sendlinger Straße 7, 80331 München, web stranica: https://usercentrics.com/de/ (u daljnjem tekstu "Usercentrics").

Kada uđete na našu web stranicu, sljedeći osobni podaci se prenose na Usercentrics:

 • Vaš pristanak(i) ili opoziv Vaše(ih) privole(a)
 • Vaša IP adresa
 • Informacije o Vašem pregledniku
 • Informacije o Vašem uređaju
 • Vrijeme Vašeg posjeta web stranici

Usercentrics također sprema kolačić u Vaš preglednik kako bi se mogla dodijeliti privola koju ste dali ili kako bi je mogli opozvati. Podaci prikupljeni na ovaj način bit će pohranjeni sve dok ne zatražite da ih izbrišemo, dok sami ne izbrišete Usercentrics kolačić ili više ne vrijedi svrha pohrane podataka. Obvezni zakonski zahtjevi zadržavanja ostaju nepromijenjeni.

Usercentrics se koristi za dobivanje zakonski propisane suglasnosti za korištenje određenih tehnologija. Pravna osnova za to je članak 6 (1) (c) GDPR-a."

Obrada narudžbe

S gore navedenim pružateljem usluga sklopili smo ugovor o obradi narudžbi (AVV). Ovo je ugovor koji zahtijeva zakon o zaštiti podataka, koji osigurava da davatelj obrađuje samo osobne podatke posjetitelja naše web stranice u skladu s našim uputama i u skladu s GDPR-om.
 

5. Alati za analizu i oglašavanje

etracker

Pružatelj ove web stranice koristi usluge etracker GmbH iz Hamburga u Njemačkoj za analizu podataka u korištenju. Prema zadanim postavkama, mi ne koristimo kolačiće za web analizu. Ako koristimo kolačiće za analizu i optimizaciju, unaprijed ćemo Vas posebno upitati za Vaš izričiti pristanak. Ako je to slučaj i Vi ćete biti suglasni, kolačići koji se koriste omogućuju statističku analizu dometa ove web stranice, mjerenje uspješnosti naših mjera mrežnog marketinga i postupaka ispitivanja, npr. za testiranje i optimizaciju različitih verzija naše internetske ponude ili njezinih komponenata. Kolačići su male tekstualne datoteke koje internetski preglednik pohranjuje na korisnikov uređaj. Kolačići etracker ne sadrže nikakve podatke koji bi omogućili identifikaciju korisnika.

Podaci koje je etracker generirao u ime pružatelja ove web stranice, obrađuju se i pohranjuju isključivo u Njemačkoj i stoga podliježu strogim njemačkim i europskim zakonima i standardima o zaštiti podataka. Etracker je neovisno testiran, certificiran i dobio je odobrenje za zaštitu podataka.

Obrada podataka temelji se na zakonskim propisima iz čl. 6. st. 1 lit. f (odobreni interes) Osnovne uredbe o zaštiti podataka (DSGVO). Naš zahtjev u smislu DSGVO-a (odobreni interes) je optimizacija naše internetske ponude i naše web prisutnosti. Kako nam je važna privatnost naših posjetitelja, podaci koji mogu dopustiti upućivanje na pojedinu osobu, poput IP adrese, registracije ili ID-a uređaja, anonimni su ili što je prije moguće pseudonimizirani. Neće se dogoditi nikakva druga upotreba, kombinacija s drugim podacima ili prijenos trećim stranama.

Vi se u bilo kojem trenutku možete usprotiviti gore spomenutoj obradi podataka. Prigovor nema negativnih posljedica.Ovdje možete pronaći dodatne informacije o zaštiti podataka na etrackeru. ovdje.

Zaključivanje ugovora o obradi podataka 

Zaključili smo s etracker ugovor o obradu podataka i postaviti stroge zahtjeve njemačke vlasti za zaštitu podataka u korištenju etracker .
 

Naša prisutnost na društvenim mrežama

Obrada podataka putem društvenih mreža

Održavamo javno dostupne profile na društvenim mrežama. Pojedinačne društvene mreže koje koristimo nalaze se u nastavku.

Društvene mreže kao što su Facebook, Twitter itd. mogu općenito sveobuhvatno analizirati vaše ponašanje korisnika ako posjetite njihovu web stranicu ili web stranicu s integriranim sadržajem društvenih medija (npr. poput like-klikanja ili reklamnih natpisa). Posjeta našoj prisutnosti na društvenim mrežama pokreće brojne postupke obrade koji se odnose na zaštitu podataka. Detaljno:

Ako ste prijavljeni na svoj račun na društvenim mrežama i posjetite našu prisutnost na društvenim mrežama, operater portala za društvene medije može taj posjet dodijeliti Vašem korisničkom računu. Pod određenim okolnostima, Vaši osobni podaci mogu se zabilježiti i ako niste prijavljeni ili nemate račun na odgovarajućem portalu društvenih mreža. U tom se slučaju ti podaci bilježe, na primjer, pomoću kolačića koji su pohranjeni na Vašem uređaju ili bilježenjem Vaše IP adrese.
 

Uz pomoć podataka prikupljenih na ovaj način, operateri portala društvenih mreža mogu stvoriti korisničke profile u kojima su pohranjene Vaše sklonosti i interesi. Na taj Vam se način oglašavanje na temelju interesa može prikazati unutar i izvan odgovarajuće prisutnosti na društvenim mrežama. Ako imate račun na odgovarajućoj društvenoj mreži, oglašavanje na temelju interesa može se prikazivati na svim uređajima na kojima ste bili ili ste prijavljeni.

Također imajte na umu da ne možemo pratiti sve procese obrade na portalima društvenih medija. Ovisno o davatelju, operateri portala društvenih medija mogu izvoditi daljnje postupke obrade. Pojedinosti potražite u uvjetima korištenja i odredbama o zaštiti podataka na odgovarajućim portalima društvenih medija.

Naše stranice društvenih medija

Obrada podataka putem društvenih mreža

Na društvenim mrežama održavamo javno dostupne profile. U nastavku možete pronaći pojedinačne društvene mreže koje koristimo.

Društvene mreže kao što su Facebook, Twitter itd. općenito mogu sveobuhvatno analizirati Vaše ponašanje korisnika kada posjetite njihovu web stranicu ili web stranicu s integriranim sadržajem društvenih medija (npr. poput gumba ili reklamnih bannera). Posjetom naših društvenih mreža pokreću se brojne operacije obrade relevantne za zaštitu podataka. U detalje:

Ako ste prijavljeni na svoj račun društvenih medija i posjetite nas na društvenim mrežama, operater portala društvenih medija može dodijeliti ovaj posjet Vašem korisničkom računu. Međutim, Vaši osobni podaci također se mogu prikupljati pod određenim okolnostima ako niste prijavljeni ili nemate račun na odgovarajućem portalu društvenih medija. U tom se slučaju to prikupljanje podataka odvija, na primjer, putem kolačića koji su pohranjeni na Vašem krajnjem uređaju ili bilježenjem Vaše IP adrese.

Uz pomoć tako prikupljenih podataka, operateri portala društvenih mreža mogu kreirati korisničke profile u kojima se pohranjuju Vaše preferencije i interesi. Na taj se način Vama može prikazati oglašavanje temeljeno na interesu unutar i izvan prisutnosti na društvenim medijima. Pod uvjetom da imate račun na odgovarajućoj društvenoj mreži, oglašavanje temeljeno na interesu može se prikazati na svim uređajima na kojima ste ili ste bili prijavljeni.

Također imajte na umu da nismo u mogućnosti pratiti sve postupke obrade na portalima društvenih medija. Ovisno o davatelju, daljnje postupke obrade stoga mogu provoditi operateri portala društvenih medija. Za pojedinosti pogledajte uvjete korištenja i odredbe o zaštiti podataka odgovarajućih portala društvenih medija.

Pravna osnova

Naša pojavljivanja na društvenim mrežama imaju za cilj osigurati što širu prisutnost na Internetu. To je legitimni interes u smislu članka 6. stavka 1. lit.f GDPR-a. Procesi analize koje pokreću društvene mreže mogu se temeljiti na različitim pravnim osnovama koje moraju odrediti operateri društvenih mreža (npr. Pristanak u smislu članka 6. stavka 1. lit. GDPR-a).
 

Odgovornost i polaganje prava

Ako posjetite neku od naših web lokacija na društvenim mrežama (npr. Facebook), mi i operator platforme za društvene medije odgovorni smo za operacije obrade podataka pokrenute tijekom ovog posjeta. U principu, možete ostvariti svoja prava (informiranje, ispravak, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka i žalba) protiv nas kao i tužbu protiv operatera odgovarajućeg portala društvenih medija (npr. protiv Facebooka).

Napominjemo da, unatoč zajedničkoj odgovornosti s operaterima portala za društvene medije, nemamo puni utjecaj na operacije obrade podataka portala za društvene medije. Naše se mogućnosti u velikoj mjeri temelje na politici tvrtke određenog davatelja usluga.
 

Razdoblje skladištenja

Podaci koje smo izravno prikupili putem prisutnosti na društvenim mrežama izbrisati će se iz naših sustava čim svrha njihove pohrane više nije važeća, zatražite da ih obrišemo, opozovemo svoj pristanak na pohranu ili svrha pohrane podataka više ne vrijedi . Spremljeni kolačići ostaju na Vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Obvezne zakonske odredbe - posebno razdoblja zadržavanja - ostaju nepromijenjene.

Nemamo utjecaja na razdoblje pohrane Vaših podataka koje operateri društvenih mreža pohranjuju u svoje svrhe. Za detalje se obratite izravno operaterima društvenih mreža (npr. u njihovoj politici privatnosti pogledajte u nastavku).

 

Pojedinosti o društvenim mrežama

YouTube

Imamo profil na YouTube-u. Davatelj je Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Pojedinosti o tome kako postupaju s Vašim osobnim podacima nalaze se u YouTubeovim pravilima o privatnosti: https://policies.google.com/privacy?hl=de

 

Facebook

Imamo profil na Facebooku. Pružatelj ove usluge je Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska. Prema Facebooku, prikupljeni podaci se također prenose u SAD i druge treće zemlje.

Postavke oglašavanja možete samostalno prilagoditi na svom korisničkom računu. Da biste to učinili, kliknite na sljedeću poveznicu i prijavite se: https://www.facebook.com/settings?tab=ads.

Prijenos podataka u SAD temelji se na standardnim ugovornim klauzulama Europske komisije.

Pojedinosti možete pronaći ovdje: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum i https://de-de.facebook.com/help/566994660333381.

Za detalje pogledajte Facebook-ova pravila privatnosti: https://www.facebook.com/about/privacy/.

 

Instagram

Imamo profil na Instagramu. Pružatelj usluga je Instagram Inc, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, SAD.

Prijenos podataka u SAD temelji se na standardnim ugovornim klauzulama Europske komisije.


Detalje možete pronaći ovdje: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum, https://help.instagram.com/519522125107875 and https://de-de.facebook.com/help/566994660333381.

Za pojedinosti o njihovom postupanju s Vašim osobnim podacima, pogledajte Instagram's privacy policy: https://help.instagram.com/519522125107875. 

 

6. Uključivanje i alati

Google Maps


Ova web stranica koristi uslugu karte Google Maps putem API-ja. Davatelj je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD.

Da biste koristili funkcije Google Maps, potrebno je spremiti vlastitu IP adresu. Te podatke Google obično prenosi i pohranjuje na poslužiteljima u Sjedinjenim Državama. Davatelj ove web stranice nema utjecaja na ovaj prijenos podataka.

Google Maps koristi se u interesu privlačne prezentacije naših internetskih ponuda i za olakšavanje pronalaska mjesta koja smo naznačili na web mjestu. To predstavlja legitimni interes u smislu članka 6. stavka 1. lit.f GDPR-a.

Više informacija o rukovanju korisničkim podacima možete pronaći u Googleovoj izjavi o zaštiti podataka: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

 

YouTube s proširenom zaštitom podataka


Ovo web mjesto ugrađuje videozapise s web mjesta YouTube. Web mjestom upravlja Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska.


YouTube koristimo u načinu proširene zaštite podataka. Prema YouTubeu, ovaj način rada znači da YouTube ne pohranjuje nikakve informacije o posjetiteljima ove web stranice prije nego pogledaju video. Međutim, prošireni način zaštite podataka ne isključuje nužno prosljeđivanje podataka YouTube partnerima. To znači da se YouTube povezuje s Google DoubleClick mrežom bez obzira na to gledate li video.


Čim pokrenete YouTube video na ovoj web stranici, uspostavlja se veza s YouTube poslužiteljima. YouTube poslužitelj je obaviješten koju ste od naših stranica posjetili. Ako ste prijavljeni na svoj YouTube račun, omogućujete YouTubeu da vaše ponašanje surfanja izravno dodijeli vašem osobnom profilu. To možete spriječiti tako da se odjavite sa svog YouTube računa.


Nadalje, nakon pokretanja videa, YouTube može pohraniti različite kolačiće na vaš uređaj ili koristiti usporedive tehnologije prepoznavanja (npr. otisak prsta uređaja). Na taj način YouTube može primati informacije o posjetiteljima ove web stranice. Ova informacija se, između ostalog, koristi za prikupljanje video statistike, poboljšanje korisničkog iskustva i sprječavanje pokušaja prijevare.


Ako je potrebno, daljnje operacije obrade podataka mogu se pokrenuti nakon pokretanja YouTube videa, na što nemamo utjecaja.


Korištenje YouTubea u interesu je atraktivne prezentacije naše online ponude. To predstavlja legitimni interes u smislu članka 6. stavka 1. lit TDDDG-a, utoliko što privola uključuje pohranjivanje kolačića ili pristup informacijama na krajnjem uređaju korisnika (npr. otisak prsta uređaja) u smislu TDDDG-a. Privolu je moguće opozvati u bilo kojem trenutku.


Dodatne informacije o zaštiti podataka na YouTubeu možete pronaći u njihovoj izjavi o zaštiti podataka na: https://policies.google.com/privacy?hl=de.


Tvrtka je certificirana prema “EU-US Data Privacy Framework” (DPF). DPF je sporazum između Europske unije i SAD-a koji ima za cilj osigurati usklađenost s europskim standardima zaštite podataka kada se podaci obrađuju u SAD-u. Svaka tvrtka s DPF certifikatom obvezuje se pridržavati se ovih standarda zaštite podataka. Dodatne informacije o tome mogu se dobiti od pružatelja na sljedećoj poveznici: https://www.dataprivacyframework.gov/s/participant-search/participant-detail?contact=true&id=a2zt000000001L5AAI&status=Active