pozvati kontakt
priopćenja

Schaumann – na vrhunskom mjestu prema DLG-ImageBarometer 2021/22

2022-03-08

H. Wilhelm Schaumann GmbH ponovno je jedna od dvije vrhunske tvrtke u poljoprivrednom sektoru u području stočarskih proizvoda.

Ovo je rezultat trenutnog DLG ImageBarometra 2021/22. Prošle godine, u studenom/prosincu, njemački su poljoprivrednici upitani o imidžu i svijesti o tvrtkama u poljoprivrednom sektoru u sklopu telefonske ankete u sedam različitih kategorija. U istraživanju je sudjelovalo ukupno 664 voditelja farmi.

„Protekla 2021. godina ponovno je bila bogata događajima i nimalo laka, stoga nas posebno veseli veliko povjerenje koje su nam ponovno ukazali poljoprivrednici" , kaže dr. Wilhelm Weisthoff, generalni direktor H. Wilhelm Schaumann GmbH. „Istodobno, naravno, želimo se zahvaliti i svim našim zaposlenicima na neumornoj predanosti, koja je značajno doprinijela tome da smo kao Schaumann ponovno uspjeli obraniti svoje mjesto na prva dva mjesta i smanjiti zaostatak za vodećim".

U aktualnom godišnjem istraživanju DLG e.V. - Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, njemačke voditelje farmi pitali su o njihovoj percepciji robne marke u sedam različitih kategorija poljoprivredne tehnologije, tehnologije stočarstva, opreme za uzgoj životinja, poljoprivrednih kemikalija, zaštite usjeva i sjemena, banaka i osiguravajućih društava, pružatelja trgovine i usluga te obnovljivih izvora energije, anketiranjem telefonom. Indeks brenda izračunat na ovaj način sastoji se od četiri podpodručja: imidža brenda, znanja o brendu, rezultatima brenda u proizvodnji i lojalnosti brendu.

Konkretno bodovno stanje u svim navedenim kategorijama možete pročitati na linku u priopćenju za javnost.