pozvati kontakt
priopćenja
priopćenja

Novi DLG pečat kvalitete za Schaumann proizvode za stabilizaciju TMR-a - Schaumasil 5.0, Silostar Liquid i Silostar TMR Protect

2022-06-17 

Kao prvi proizvodi u grupi proizvoda za stabilizaciju TMR-a i PMR-a , Schaumann- proizvodi Schaumasil 5.0, Silostar Liquid i Silostar TMR Protect dobili su svaki DLG- pečat kvalitete. Schaumann- proizvodi vidljivo poboljšavaju aerobnu stabilnost već izmiješanih obroka i tako promiču unos hrane, kao i zdravlje i proizvodnost životinja.
DLG- testni centar za tehnologiju i opremu razvio je novu smjernicu za ispitivanje i to posebno za ispitivanje proizvoda za stabilizaciju. Schaumann- proizvodi uvjerili su stručnjake na DLG- ispitnoj stanici i neutralnu, neovisnu DLG- komisiju za ispitivanje dodataka za silažu u opsežnom testu ocjene. Analizirani su sastavi proizvoda te je laboratorijskim ispitivanjima ispitana učinkovitost u pogledu stabilizacije djelomičnih ( PMR) i ukupnih (TMR) miješanih obroka. Obroci tretirani Schaumasilom 5.0, Silostar Liquid i Silostar TMR Protect zagrijali su se mnogo kasnije od kontrolnih miješanih obroka (vidi prikaz).
Naknadno zagrijavanje hrane na hranidbenom stolu smanjuje ukusnost i nutritivnu vrijednost obroka te potiče rast kvasca i plijesni. Tri nagrađivana Schaumann- proizvoda osiguravaju aerobnu stabilnost, održavaju energetski sadržaj i smanjuju sadržaj kvasca i plijesni u obroku.

Više informacija možete dobiti od svog Schaumannova terenskog savjetnika u Hrvatskoj ili izravno:

SCHAUMANN – An der Mühlenau 4 – 25421 Pinneberg
Telefon: +49 4101 218-2000 * Telefax: +49 4101 218-2299
info@schaumann.de * www.schaumann.de 

 

 

Schaumasil 5.0, Silostar Liquid i Silostar TMR Protect značajno produžuju stabilnost obroka ( TMR na bazi kukuruzne silaže; 40,5% ST) * sati do zagrijavanja TMR-a za 2 stupnj. C prema kontroli

Verlängerung der aeroben Stabilität in Stunden durch TMR-Stabilisatoren