Radlader mit Grassilage

Siliranje i proizvodnja stočne hrane

savjeti u upravljanju- siliranje

Ovdje ćete pronaći sve savjete za upravljanje iz područja siliranja. Saznajte više o tome kako možete optimizirati upravljanje travnjacima i siliranjem.
siliranje kukuruza
© © Natascha - stock.adobe.com
Saznajte više

Upravljanje siliranjem - savjeti za uspješno siliranje kukuruza

Kvalitetna voluminoza postavlja temelje uspješne proizvodnje mlijeka. Kvaliteta silaže igra presudnu ulogu u tome. Ovdje ćete dobiti pregled svih važnih čimbenika upravljanja.

Grashäcksler
© ado_riko
Saznajte više

upravljanje u siliranju - savjeti za uspješnu sjenažu

Kvalitetna voluminoza osnova je za uspješnu i ekonomičnu proizvodnju mlijeka. Za to je presudno pravilno upravljanje siliranjem. SCHAUMANN pokazuje na što biste trebali obratiti pažnju kako biste postigli idealnu kvalitetu sjenaža tj. silaža trava.

Maissilo
Saznajte više

Higijena silaža - izbjegavanje naknadnog zagrijavanja

Posebno u jesen i tijekom zime, silaže u korištenju suizložene vremenskim utjecajima. Kiša ili snijeg su često uzrok zaprljanih područja silosa i higijenski upitnih silaža. Pružamo Vam savjete za uspješno upravljanje silažama.

kukuruz
© somchai - stock.adobe.com
Saznajte više

Uzorci svježe mase kukuruza - analizirajte kukuruz na kvasce i plijesni

Analizirajte svoj kukuruz na kvasce i plijesni za pouzdanu procjenu higijene mase za životinje, za optimalno planiranje žetve i za utvrđivanje točno prilagođenog dodatka za silažu BONSILAGE.

Logo bonsilage Forte
Saznajte više

Stavite pod kontrolu vlažne silaže trava i s niskim sadržajem šećera

Nestabilni, vlažni vremenski uvjeti često se odražavaju kroz mokru travnu silažu s niskim sadržajem šećera i postavljaju visoke zahtjeve u upravljanju siliranjem.

jesenje silaže
© andrew - stock.adobe.com
Saznajte više

Uštedite potrošnju smjese s visokokvalitetnom jesenskom sjenažom

Jesenji porasti trava sa puno lišća imaju visoku probavljivost i natprosječan sadržaj sirovih proteina. Traže visoke zahtjeve za upravljanje siliranjem kako bi se proizvela ukusna sjenaža unatoč niskoj razini biljnog šećera.