pozvati kontakt
priopćenja
priopćenja

SCHAUMACID AQUA – veća sigurnost kvalitete vode za piće na farmama svinja i peradi

2021-09-01 

Nova kombinacija organskih kiselina s antimikrobnim učinkom i u sustavu za piće i u životinjama.
Kombinacija kiselina SCHAUMACID AQUA iz tvrtke SCHAUMANN učinkovito osigurava higijenu vode za piće u štali i podržava zdravlje i proizvodne rezultate životinja.

Kvaliteta vode igra ključnu ulogu u stočarstvu. Ako ona nije odgovarajuća, povećava se, između ostalog. rizik od proljeva, a time i loših proizvodnih rezultata životinja.

Posebna kombinacija kiselina u SCHAUMACID AQUA smanjuje patogene klice već u cijevima za vodu za piće i na taj način smanjuje ulazak klica u životinju putem vode.

Osim toga, SCHAUMACID AQUA stabilizira gastrointestinalnu floru i na taj način jača imunološki sustav. To može smanjiti rizik od proljeva. Korištenje SCHAUMACID AQUA snižava pH vrijednost u vodi i u želucu, potencijalno patogene bakterije su poremećene u njihovom rastu. Smanjuje se brojčani pritisak klica, podržava se crijevna flora i životinje su manje osjetljive na bolesti.

Zahvaljujući dvostrukoj učinkovitosti SCHAUMACID AQUA -e (u cijevnom sustavu i u životinjama), zdravlje i proizvodnost životinja su pouzdano zaštićeni.