pozvati kontakt
priopćenja
priopćenja

KALBI PRO TAB – super-doziranje teladi probiotikom

2021-11-23 - inovativni dodatak za mliječne napitke za stabilizaciju probave

Schaumann sada sa probiotičkom šumećom tabletom KALBI PRO TAB pruža inovativan način aktivne podrške probavnom sustavu teladi tijekom faze napajanja. KALBI PRO TAB sadrži visoku dozu posebnih bakterija mliječne kiseline PROVITA LE koje aktivno koloniziraju crijeva teleta. Ovo takozvano super-doziranje bakterijama mliječne kiseline otežava prianjanje i razmnožavanje patogenih klica na stijenci crijeva, a pH crijeva se stabilizira. Rezultat je stabilnija probava i manji rizik od probavnih smetnji. Ti su rezultati potvrđeni u opsežnim testovima u Gut Hülsenbergu.

KALBI PRO TAB je jednostavan za korištenje i doziranje. Taj proizvod u obliku šumeće tablete otapa se u mliječnom napitku i može se fleksibilno koristiti sa mliječnom zamjenicom i u kombinaciji s punomasnim mlijekom.

KALBI PRO TAB može stabilizirati crijevnu floru i smanjiti patogene klice, posebno u stresnim fazama kao što su grupiranje i premještaj, pri mijenjanju hrane ili kod odbijanja od mlijeka.

Probavni poremećaji i nestabilna crijevna flora i dalje su veliki izazov u odgoju teladi. Oni ne samo da smanjuju rast teladi već povećavaju troškove odgoja i imaju dugoročni negativan utjecaj na vitalnost i proizvodnost životinja.