Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

BC.ZYM - krojački precizan encimatski koncept


BC.ZYM proizvodna vreća

 

Kako bi optimirao proizvodnju u bioplinskim postrojenjima Schaumann BioEnergy je razvio jedan prilagodljivi sustav za primjenu encima prema načelu po mjeri svakog postrojenja.

 

Uz pomoć novih analitičkih metoda istražena su različita bioplinska postrojenja na temelju mnogobrojnih testova s ozirom na punjenja fermentora. Pokazalo se da sadržaj i koncentracije encimatskih profila značajno variraju. Na temelju toga testirala su se i postrojenja sa inače stabilnim biološkim procesom i ustanovljena je učestalost teškog izmiješavanja i protočnosti kao i nedovoljno iskorištenje supstrata. Glavni uzroci takvih postupanja nalaze se prije svega u različitosti sadržaja supstratne mješavine ali i u varijabilnim parametrima procesa kao što su temperatura ili opterećenje prostora.

 

Instaliranjem nove proizvodne tehnologije Schaumann BioEnergy je po prvi puta stvorio mogućnost proizvesti pojedinačne funkzionalne encimatske-kamen temeljce ili po mjeri postrojenja posebne mješavine i tako direktno djelovati prema specifičnostima svakog slučaja. Savjet primjene bazira se na temelju prethodno provedene analize parametara postrojenja i njezinog encimatskog statusa.

 

Novo razvijeni BC.ZYM-temelj daje mogućnost različitih kombinacija kako bi se ciljano reducirao viskozitet, optimirao specifični sadržaj supstrata i uštedjela vlastita struja.

 

Po sistemu funkcionalnog kamena temeljca BC.ZYM-proizvodi se prema specifičnim potrebama klijenta – kao npr dodavanjem povoljnih i supstrata koji teško fermentiraju – stavljaju u efikasno krojenu formu.

 

BC.ZYM je novi proizvodni koncept iz Schaumann BioEnergy za podizanje biološke efikasnosti bioplinske proizvodnje.

 

Ostale informacije na:

 

Schaumann BioEnergy GmbH

An der Mühlenau 4

25421 Pinneberg

Tel. +49 4101 218-5400

Fax +49 4101 218-5499

info@schaumann-bioenergy.eu            www.schaumann-bioenergy.eu