Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

Evo nas opet u sjenaži!


Ovdje raste uspjeh u štali!

Sjenaža je osim kukuruzne silae najvažnije voluminozno krmivo u govedarstvu.

Sjenaža treba biti interesantna svakom gospodarstvu zbog svoje ekonomičnosti i fiziološke vrijednosti i potencijalno visoke opskrbljenosti hranjivima neophodnim za sve preživače. Naročito nakon ukinuća mliječnih kvota i padova cijene mlijek u prvom planu treba stajati povećanje količine mlijeka na gospodarstvu i proizvodnja visokokvalitetne voluminoze.

U Seminaru održanom u Hrvatskoj „Svi razlozi neuspjeha u spremanja sjenaža“i kroz pismeno obraćanje svima vama na Agroklub stranicama kroz tekstove iz tog seminara i šire: Sjenaža-kada je najbolje kositi? i Zar za mene nema sjenaže? Pokušali smo približiti tematiku i objasniti gdje se mogu napraviti značajni pomaci: kako da uspjeh na njivi pretočite u uspjeh u štali.
U odabiru odgovarajućeg dodatka za sjenažu ( silažnog inokulanta) veliku ulogu ima vrsta travne mase za siliranje i njena suha tvar tj. kada stte kosili ki koliko ste provenuli tu masu.

 

 

BONSILAGE-program iz SCHAUMANN- a pokriva svako područje primjene sa odgovarajućom kombinacijom bakterija. U sveobuhvatnom istraživačkom radu izabrani su najefikasniji sojevi bakterija mliječno-kiselog vrenja i napravljene njihove kombinacije prema specifičnosti upotrebe. Rezultat su vrhunske sjenaže koje su se istaknule u sljedećim prednostima: smanjenja gubitaka suhe tvari, visoke aerobne stabilnosti, smanjenja razvoja nepoželjnih klostridija i minimalne razgradnje proteina.Poboljšana probavljivost vlaknine vodi ka jednoj povećanoj energetskoj koncentraciji krmiva koja gradi osnovu za povećanje proizvodnje i rentabilnost.

 

 

Djelovanje BONSILAGE proizvoda provjerena je i potvrđena u brojnim i višekratnim neovisnim istraživačkim postrojenjima ali najočiglednije u praksi.. Als BONSILAGE proizvodi nose oznake kvalitete po DLG-ocjenjivanju.

 

 

Tisuće zadovoljnih korisnika čini BONSILAGE europskim silažnim inokulantom br.1!.

 

Kontakt

SCHAUMANN odnosi sa javnošću

Tel. +385 (48) 665 - 148
Fax +385 (48) 665 - 149