Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

Proširenje ISF Schaumann Istraživanje

18.12.2013 - Novi laboratorijski i tehnički kompleks na farmi Schaumanna Gut Hülsenberg


Labor- und Technikum-Komplex der ISF in Wahlstedt

Stalna suradnja istraživanja i prakse je važna misao vodilja filozofije korporacije SCHAUMANN. ISF Schaumann istraživanje slijedi taj koncept od godine svoga osnutka.

 

Istraživanje pod realnim uvjetima

 

 

Više prostora na ukupnoj površini od 1.600 m2, moderni laboratoriji, jedan potrebama prilagođen tehnički dio za bioplin i siliranje kao i optimalna infrastruktura za nastavak istraživačkog rada – puno osnova za preseljenje laboratorija i tehničkog dijela na Gut Hülsenberg. Pozicija poljoprivrednog gospodarstva Gut Hülsenberg sa 250 mliječnih krava kao i 526 kW bioplinskog postrojenja u kombinaciji sa jednim 250 kW satelitom BHKW nudi perfektno polazište za pokuse u hranidbi, u dodacima hranidbi, u konzerviranju krmiva, u silažnoj tehnologiji i u bioplinu.

 

Rezultati istraživanja i inovacije u proizvodnji mogu se potvrditi u kontroliranim uvjetima direktno kao dio prakse.

 

Pored postojećih područja interesa kao što su hranidba životinja i upravljanje voluminozom kao aktualnih radnih tematika istraživačkog tima ISF-a tu je došlo do daljnjeg razvoja u vlasništvu koncerna hranidbenih dodataka kao što su organski vezani mikroelementi, tu je razvoj specijaliteta u području kiselinskih kombinacija a tu su i dodaci startnih kultura za različite uvjete primjene za bioplin. Sve to kao i uvođenje novog informatičkog laboratorijskog sustava upravljanja omogućuje jedan centralizirani pristup podacima, mjerenjima i rezultatima istraživanja i tako se do rezultata dolazi ubrzano.

 

Nova „nadopuna“ ISF Schaumann Istraživanje može se razgledati po prethodnoj najavi.

 

ISF GmbH – Wiesenweg 32 – 23812 Wahlstedt

Telefon: +49 4554 999-3300

Fax: +49 4554 999-3399

info@is-forschung.de            www.schaumann.de