Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

Direktan prihod za gospodarstva sa bioplinom kroz direktnu prodaju struje


Schaumann BioEnergy i Industrijsko gradsko udruženje Trianel kooperirali su kako bi njihovim klijentima istovremeno omogućili ekonomično bioplinsko postrojenje i priredili optimalnu prodaju struje.

 

Uz dodatak zakonu za obnovljive izvore energije (EEG) savezna vlast potiče direktnu prodaju takvih EEG-struja. Na taj način se bioplinska postrojenja i njihova proizvedena struja direktno stavlja na tržište i preko novog modela tržišnih premija dodatno novčano potiče. Kako bi se ova nova forma pristupa tržištu za korisnike bioplinskih postrojenja optimalno provela , povezali su svoju kompetenciju Schaumann BioEnergy kao specijalist za proizvodnju energije iz biomase i Trianel GmbH kao najveće industrijsko gradsko udruženje u Europi.

 

Trianel – vodeća snaga u direktnoj prodaji struje
Trianel je za klijente Schaumann BioEnergy preuzeo prodaju struje , rizik tržišta, garantira preuzimanje struje i osigurava tržišnu premiju, tj. više dobiti prema klasičnom EEG-plaćanju, dodatno je korporacija sa sjedištem u Aachen proizvođač struje, direktno je prodaje na tržištu i vodeća je mreža u energetskom sektoru. Tu mrežu čini više od 40 neovisnih gradskih postrojenja.

 

U budućnosti će se potvrditi ekonomičnost proizvodnje struje iz bioplina. Preko direktne povezanosti proizvođača na burzi struje EEX Leipzig i EPEX Spot Paris , Trianel GmbH odmah reagira prema signalima sa tržišta i preko odgovarajućih prodajnih strategija uspijeva postizati maksimalne dobiti. Preko ekskluzivne kooperacije Schaumann BioEnergy dobio je prednost direktne suradnje sa klijentima zahvaljujući trgovačkoj kompetenciji Trianel GmbH .

 

Schaumann BioEnergy – profesionalnošću u bioplinskom poslu osigurava budućnost proizvodnje struje

Bioplinska postrojenja su u položaju da nadopune ponudom ovisna kolebanja obnovljivih izvora energije kao što su vjetar i sunce , i tako omoguće stabilnost i upotrebnu sigurnost . Uspjeh budućeg energetskog miksa u Njemačkoj ovisi o visokoj fleksibilnosti bioplinskih postrojenja i njihovoj profesionalnoj proizvodnji. Schaumann BioEnergy brine o optimalnoj bioplinskoj proizvodnji i dodatno pruža mogućnost ekonomične i sigurne prodaje sa proizvodno jakim partnerom.

 

Ostale informacije na:

Schaumann BioEnergy GmbH

An der Mühlenau 4

25421 Pinneberg

Tel. +49 41 01/2 18 54 54

Fax +49 41 01/2 18 54 99

info@schaumann-bioenergy.eu  -  www.schaumann-bioenergy.eu

Kontakt

SCHAUMANN odnosi sa javnošću

Tel. +385 (48) 665 - 148
Fax +385 (48) 665 - 149