Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

BC.ZYM M+- novi encimatski proizvod za poboljšanje protočnosti mulja iz fermentora


 

Nova encimatska formulacija poboljšava protočnost sadržaja fermentora i smanjuje ekstremno opterećenje tehnika miješanja i pumpanja.

 

 

Laboratoriska izvješća različitih laboratorija potvrđuju uspješnost istraživačkog rada. Praktična primjena leži u značajnom poboljšanju protočnosti fermentacijskog mulja, naročito u postrojenjima sa povećanom količinom suhe tvari. Dodatkom BC.ZYM M+ u višebrojnim bioplinskim postrojenjima pokazuju da se sadržaj u fermentoru bolje izmiješava. Protočnost je opet funkcionalna, taložni i plivajući dijelovi kao i neaktivne zone su spriječene, energija za pumpe i mješače ušparana i kao zadnja posljedica je ekonomičnost postrojenja- ona se povećava.

 

 

 

Pozitivni učinci sa dodavanjem BC.ZYM M+-ostvareni su kroz kooperaciju sa proizvođačem mješača KSB. Uz pomoć mjerača viskoznosti sa propelerom određivana je dinamika miješanja (momenti vrtnje & broj vrtnji) i ponašanje strukturne viskoznosti sadržaja fermentora. Količinsko određivanje iznijelo je poboljšanje protočnosti za oko 37 %!

 

 

BC.ZYM M+ - ciljana smjesa encimatske aktivnosti nosi biološko rješenje za smanjenje tehničkih problema u bioplinskim postrojenjima.

 

Ostale informacije na:

Schaumann BioEnergy GmbH

An der Mühlenau 4

25421 Pinneberg

Tel. +49 41 01/2 18 54 00

Fax +49 41 01/2 18 54 99

info@schaumann-bioenergy.eu

Kontakt

SCHAUMANN odnosi sa javnošću

Tel. +385 (48) 665 - 148
Fax +385 (48) 665 - 149