Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

Info- i radni materijal

Na ovim stranicama naći ćete naše brošure, letke, prospekte, postere , predavanja i dr. tj. kratko rečeno sve što je informativno i upotrebljivo. Neki od materijala mogu Vam biti poslani i poštom. Izaberite temu putem navigacije.

 

Schaumann- brošura o korporaciji

SCHAUMANN- koncept za Erfolg im Stall. U ovoj brošuri pročitajte detaljnije i na novi način o našoj korporaciji.


 

Predavanje dr. Liermanna u Vrbovcu i Đakovu 08. i 09.02.2016.

Zahvaljujemo svim sudionicima ovogodišnjeg zimskog seminara Schaumanna u Vrbovcu i Đakovu. U prilogu - za skidanje- pripremili smo za sve zainteresirane prijevod predavanja. Za sve nejasnoće, nedoumice i pomoć u pronalaženju pravog puta u hranidbi za visokoproduktivne krave i poboljšanje rezultata u reprodukciji upitajte svog Schaumann savjetnika. 


 

SCHAUMANN savjeti za ljeto za više uspjeha u štali

Visoke temperature u kombinaciji sa visokom vlagom zraka su izazov za krave. Ovako ih rješavamo: pobrinite se za optimalnu zracnost,osigurajte pristup svježoj vodi, zaštitite krmiva od naknadnog zagrijavanja, stabilizirajte pH-vrijednost buraga, povisite energetsku koncentraciju obroka i izbjegnite opasnost od acidoze.Omogućuju sljedeći proizvodi... 


 

Predavanje u Vrbovcu i Đakovu 09.02.2015.

Zahvaljujemo svim sudionicima predavanja u Vrbovcu i Đakovu. U prilogu - za skidanje- pripremili smo za sve zainteresirane prijevod predavanja. Za sve nejasnoće, nedoumice i pomoć u pronalaženju pravog puta u odgoju teladi i junica upitajte svog Schaumann savjetnika.


Predavanje u HGK Osijek 10.02.2015.

Zahvaljujemo svim sudionicima predavanja u HGK u Osijeku. Schaumann je ponudio razloge uvođenja faznog tova svinja i prezentirao svoje inovativne dodatke za sve kategorije životinja. Predčišćenje žitarica- glavna higijenska mjera borbe protiv mikotoksina. U prilogu - za skidanje- pripremili smo za sve zainteresirane prijevod predavanja. Terenski savjetnici su svima na raspolaganju za upite i objašnjenja.


SCHAUMANN katalog

SCHAUMANN - koncept za Uspjeh u štali. U ovom katalogu pročitajte o svim našim proizvodima dostupnim na hrvatskom tržištu.

Katalog se ažurira sa novitetima i aktualnim informacijama. Starost verzije navedena je u nazivu downloada.

 


Kontakt

SCHAUMANN odnosi sa javnošću

za Hrvatsku: +385 48 665 148

info@schaumann.hr