Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

Silažni inokulanti, kiseline za konzerviranje & Co. u praktičnom testu

Mjerljivo više kravljeg fitnessa i stabilnosti sa Bonsilage FIT M

Pomoću biološkog dodatka za silažu BONSILAGE FIT M možete za svoje stado osigurati stabilnu kukuruznu silažu i dodatni dio propilenglikola u hranidbi goveda, čak i pod ekstremnim uvjetima siliranja. 

Mjerljivo brže siliranje sa BONSILAGE SPEED M

Brzo stvaranje octene kiseline je od velike važnosti za rano spriječavanje razvoja štetnika fermentacije. Lactobacillus diolivorans je soj bakterija mliječno kiselog vrenja ( BONSILAGE SPEED M), pa se silaža kukuruza može početi koristiti nakon 14 dana.

BONSILAGE FIT G pretvara šećer u propilenglikol

BONSILAGE FIT G nadoknađuje deficit energije, koji je prisutan naročito na početku laktacije. Silažni inokulant optimira energetska obilježja sjenaža i brine o nihovoj visokoj aerobnoj stabilnostil. Tako se podupire metabolizam krava.

Dodatna porcija propilenglikola sa BONSILAGE FIT G

BONSILAGE FIT G nadoknađuje nedostatak energije, koji postoji naročito na početku laktacije. Inokulant optimira obilježja energije sjenaža i brine za jednu visoku aerobnu stabilnost. Tako se podupire metabolizam krava.

Mjerljivo brže siliranje sa BONSILAGE SPEED G

Već nakon kratkog vremena zrenja, BONSILAGE SPEED G stvara visoku količinu octene kiseline koja djeluje potiskujuće na kvasce i plijesni. Sjenaže tretirane sa tim inokulantom potvrđuju svoju aerobnu stabilnost već nakon  2 tjedna zrenja.

BONSILAGE ALFA uvjerljiva u praksi

BONSILAGE ALFA kombinira različite sojeve bakterija mliječno- kiselog vrenja koji su prilagođeni za posebno teške uvjete siliranja lucerne, djetelina i djetelina sa travama.On je biološki dodatak koji se potvrdio na brojnim praktičnim gospodarstvima. 

Natjecanje u siliranju Poljoprivredne komore ( LWK) Donja Saska 2017 - BONSILAGE-inokulanti se potvrdili

Ponovno su u Europi vodeći BONSILAGE- inokulanti mogli potvrditi svoju snagu u Natjecanju u siliranju Poljoprivredne komore Donja Saska. Prva mjesta pripala su silažma tretiranima sa BONSILAGE- proizvodima.

SILOSTAR LIQUID: odlične CCM-silaže na svim testnim gospodarstvima

U praktičnom pokusu u pokrajini Westfalen CCM se posilirao na različitim gospodarstvima sa SILOSTAR LIQUID (5 l/t). Voditelji farmi zadovoljni su postignutim rezultatima u području aerobne stabilnosti, sadržaju mliječne kiseline i pH-vrijednosti.

Uspješno korištenje BONSILAGE PROTECT -a na praktičnim gospodarstvima, protiv klostridija u srednjem području ST

Istraživanja u praksi potvrdila su da BONSILAGE PROTECT daje efikasnu zaštitu protiv klostridija i naknadnog zagrijavanja u srednjem području suhe tvari.