Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

DLG-Imagebarometar 2017.: SCHAUMANN je opet na vrhu

05.12.2017 - 2017.- Opet na vrhu u hranidbi domaćih životinja

U ocjenjivanju u DLG-Imagebarometru mogao je SCHAUMANN kao i prethodnih godina ovisiti o svojoj konkurenciji na području hranidbe životinja i zadržati svoje vodeće mjesto.

 

Uspjeh SCHAUMANN-a  leži u neprekidnom i ciljanom razvoju inovativnih proizvoda i djelatnih tvari, sveobuhvatnom poznavanju svih područja proizvodnje stoke i proizvodnje stočne hrane kao i praksi orijentiranom i individualnom savjetovanju na licu mjesta savjetnika iz SCHAUMANN- a. „Raduje nas da povjerenje poljoprivrednika u našu tvrtku nije narušeno. Stalne promjene postavljaju pred stočarstvom uvijek i iznova nove izazove. Sa proizvodima okrenutima budućnosti i kompetentnim savjetovanjem želimo biti na strani poljoprivrednika.“, rekao je voditelj SCHAUMANN- a Dr. Wilhelm Weisthoff.

 

Već 22 godine DLG isputuje predodžbu i poznavanje robnih marki kod poljoprivrednika. Zato je telefonski ispitano u kolovozu/ rujnu 2017. više od 700 poljoprivrednika u Njemačkoj. Pitanja su bila postavljana bez prethodnih predložaka sa imenima tvrtki. Dostignuti indeks robne marke postavljen je u četiri područja: poznavanje robne marke, lojalnost robnoj marki, rezultati robne marke i imidž marke. U sva četiri područja može se postići maksimalni broj od 25 bodova, i tako maksimalno ukupno 100 bodova.

 

SCHAUMANN – An der Mühlenau 4 – 25421 Pinneberg
Telefon: +49 4101 218-2000
Fax: +49 4101 218-2299
info@schaumann.de
www.schaumann.de