Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

SCHAUMA OMNI-S – za snažni proizvodni podstrek kod krmača, prasadi i nerastova


Ulje lososa i lignoceluloza kao odrednice vrijednosne postavke proizvoda, termički obrađena pšenica u ulozi nosača, organske kiseline i antioksidansi kao stabilizatori- ovakav sastav proizvoda osigurava zdravlje, plodnost i vitalnost za visoke rezultate i rentabilnost.

 

SCHAUMA OMNI-S je koncipiran za jaku hranidbu krmača i prasadi. Visoki sadržaj kvalitetnog ulja lososa utječe utječe pozitivno na različite fiziološke parametre. Imunitet se tako podržava a plodnost krmača i nerastova poboljšava. Dodatno se utječe na vitalnost i otpornost oprašene prasadi.

 

Djelotvorno ulje lososa

 

Djelotvorno ulje lososa ima jedan visoki i sabilni sadržaj omega-3-masnih kiselina (EPA, DHA, DPA) sa visokim nivoom održavanja svježine i dobrog oksidativnog statusa pa ohlađene sirovine ostaju svježe nakon pripreme.

 

Funkcionalna lignoceluloza

 

Funkcionalna lignoceluloza sa definiranim udjelom fermentabilnih vlakana djeluje ciljano na zdravlje crijeva. Standardizirana kombinacija topljivih i netopljivih vlakana pruža niz prednosti : pasaža u crijevima bez zapreka smanjuje porast patogenih klica. Fementacija se odvija više u stražnjem dijelu crijeva i tako se konzistencija izmeta poboljšava. Prebiotičko djelovanje, vezanje i inaktivacija patogenih klica efekat smanjenja stresa su daljnja djelovanja specifične lignoceluloze.

 

Hidrotermički obrađena pšenica

 

Hidrotermički obrađena pšenica pokazuje se fizikalno i u fiziologiji hranidbe kao odličan nosač za željene količine ulja, sa određenim vakuum djelovanjem. Takvo djelovanje je važan dio sadržaja u razvojnom konceptu za SCHAUMA OMNI-S, jer se zbog visokog sadržaja ulja može prilagođavati udio umješavanja u smjese.

Vaš kontakt

Dr. Martin Rimbach

 

Istraživanje & Razvoj
Područje svinje
Tel. + 49 (0) 4101 218-3000
Fax + 49 (0) 4101 218-3199

u Hrvatskoj: + 48  665 148

info@schaumann.hr