Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

Schaumann novosti u 2020.

Novi proizvodni program za prasad- NatuPig
12.11.2020 - Uz SCHAUMANN uspješno u životu prasadi

S novim NatuPig programom za odgoj prasadi, SCHAUMANN nudi pravo rješenje za svaku dob, kao i različite strukture i zahtjeve farmi.

BONSILAGE FIT M za mjerljivo više kravljeg fitnessa i stabilnosti
29.07.2020 - stabilnost i dodatna porcija propilenglikola

Pomoću biološkog dodatka za silažu BONSILAGE FIT M možete za svoje stado osigurati stabilnu kukuruznu silažu i dodatni dio propilenglikola u hranidbi goveda, čak i pod ekstremnim uvjetima siliranja. To značajno olakšava energetski balans i poboljšava plodnost krava.

Mjerljivo brže siliranje sa BONSILAGE SPEED M
28.07.2020 - Otvaranje nakon 14 dana, kvasci i plijesni nemaju šanse

Kvarenje silaže predstavlja glavni izazov za silažu kukuruza. Bonsilage Speed M suzbija kvasce i plijesni od samog početka siliranja.

Zamjenice za telad- sačuvane i poboljšane vrijednosti- novi program Kalbi Milch
11.05.2020 

Najbolji programi postaju kroz inovaciju, poznavanje potreba teladi i njihove fiziologije još bolji. SCHAUMAN uvijek prihvaća takve izazove a sve u okvirima ekonomičnosti. Pročitajte o poboljšanom programu mliječnih zamjenica KALBI MILCH.

Značajna porcija propilenglikola sa BONSILAGE FIT G
22.03.2020 - Mjerljivo zdravije krave

Sa BONSILAGE FIT G čak 500kg propilenglikola iz 50 tona sjenažne mase!!! To pokazuje prosječni uzorak iz više od 800 analiza sjenaža iz cijele Europe u laboratoriju ISF Schaumann Forschung.

NATUPIG – inovativni program premiksa za prasad, krmače i tovne svinje
16.01.2020 - NATUPIG- inovacija u svinjogojstvu

Inovativni NATUPIG proizvodni program za svinje nije usredotočen samo na potrebama svinja, već i na ekološki prihvatljivo upravljanje hranjivim tvarima.