Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

Schaumann novosti 2017

DLG-Imagebarometar 2017.: SCHAUMANN je opet na vrhu
-  2017.- Opet na vrhu u hranidbi domaćih životinja

Kao i prethodnih godina SCHAUMANN je u 2017. mogao ovisiti o konkurenciji u ocjenjivanju po DLG-Imagebarometru u području hranidbe domaćih životinja i obraniti vodeću poziciju.

Odgoj teladi – povećanje dnevnih prirasta sa Aminotrace-bis-lizinatima
- Novi rezultati pokusa potvrđuju djelovanje

SCHAUMANN je u svim svojim mliječnim zamjenicama i poboljšivačima mlijeka ekskluzivno uključio novi oblik bakra i cinka u obliku organskog spoja Schaumanna Aminotrace: bakar-bis-lizinat i cink-bis-lizinat. Lizinati podupiru odgoj u cilju proizvodno jače i zdravije teladi.
 

BONSILAGE-inokulanti na novoj stranici www.bonsilage.de

Pregledno, višestrano i informativno predstavlja SCHAUMANN na www.bonsilage.de svoje silažne inokulante  BONSILAGE. Osim informacija o proizvodima BONSILAGE, posjetitelja stranice očekuju i različita servisna pomagala. 

BONSILAGE SPEED G –praktični rezultati potvrđuju brže siliranje sjenaža
20.03.2019 -  Sjenaže u roku 2 tjedna spremne za korištenje

BONSILAGE SPEED G, silažni inokulant za trave, djeteline, lucernu i zelene žitarice, omogućuje početak korištenja sjenaža već nakon 2 tjedna zrenja- bez aerobnih razgradnji i naknadnog zagrijavanja.

SCHAUMANN-SIXPIG - inovativna lizalica -zabava za svinje

Sa SCHAUMANN-SIXPIG je ISF Schaumann Istraživanje razvilo patent za zanimaciju-lizalicu za svinje.

BONSILAGE. Za mjerljivo veću kvalitetu silaža.

Novi BONSILAGE-program kroz proizvode grupirane u BASIC, SPEED i FIT za svaku situaciju u siliranju ima rješenju orijentiran silažni biološki dodatak.

RUMIVITAL® i - novi aktivni kompleksni dodatak za obroke sa puno škroba i manjim sadržajem vlaknine

SCHAUMANN je lansirao RUMIVITAL® i posebnu aktivnu komponentu koja poboljšava efikasnost krmiva i time optimira rezultate u proizvodnji iz voluminoznih dijelova obroka.

AMINOTRACE - kvantni skok za hranidbu

U hranidbi životinja već su nekoliko godina uključeni i aminokiselinski kelati. Tim povodom je ISF Schaumann Istraživanje u suradnji sa Tehničkim Fakultetom Clausthal razvilo novu djelotvornu grupu naziva AMINOTRACE.