Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

Schaumann novosti 2013

ZELLPRO - novi kompleks za zaštitu stanica od slobodnih radikala
- ZELLPRO za muzne krave

ISF Schaumann Istraživanje je razvilo ZELLPRO. ZELLPRO je novi kompleks za zaštitu stanica čija su osnova antioksidansi: vitamin E, bakar, cink, mangan i selen koji asistiraju u obrani od oksidativnog stresa visoko produktivnih krava. Kompleks jača imuno sustav, smanjuje rizik infekcija i potiče proizvodnost.

DLG-imidžbarometar za 2013.
- SCHAUMANN na 1. mjestu

Kod ovogodišnjeg 18. DLG-imidžbarometra u području "Proizvodi za gospodarstva, stočarstvo" SCHAUMANN je na prvom mjestu i time potvrdio svoju dugogodišnju poziciju.

Ceravital u odgoju prasadi
- Aktualni rezultati pokusa iz Futterkampa

Pred odgojem prasadi stoje izazovi visoke kvalitete smjesa. Što je prasad mlađa to su zahtjevi veći na probavljivost komponenti hrane. Loše probavljive komponente opterećuju mijenu tvari i često uzrokuju poremećaje u probavi.

NOVO: CERAVITAL u programu SCHAUMANN- a za tovne piliće
- Minerali sa djelatnim tvarima sada u novom obliku: + CERAVITAL

Poboljšano korištenje hrane i ciljani sadržaj NSP-om bogatih vrsta žitarica znatno pridonose smanjenju troškova krmiva. Kako bi smanjili antinutritivne efekte i povećali vrijednost hranjiva i NSP- frakcija razvilo je SCHAUMANN-Istraživanje CERAVITAL, proizvod vrenja gljivica čvrste faze.

SCHAUMANN LECKMASSEN- u štali i na paši
16.04.2013 - Minerali i djelatne tvari obnovljeni sa AMINOTRACE-organski vezanim mikroelementima

Organski vezani mikroelementi Aminotrace dokazuju se kroz najbolju topljivost, optimalnu koncentraciju, stabilne kao i izvanserijsku biološku iskoristivost. Ovaj inovativni razvoj dolazi sada kao novi dodatak u SCHAUMANN-LECKMASSEN – lizalicama za goveda.

BONSILAGE ALFA - novi inokulant za lucernu i djeteline
21.03.2013 - BONSILAGE ALFA - nova kombinacija bakterija mliječno kiselog vrenja

SCHAUMANN je započeo inovacijom ovu sezonu siliranja: BONSILAGE ALFA – je nova kombinacija bakterija mliječno-kiselog vrenja koja je dizajnirana specijalno za sjenaže lucerne i djetelina.

SCHAUMACID S - hranidbene kiseline za borbu protiv salmonela
- Nova istraživanja potvrđuju direktan utjecaj na salmonele

Salmonele ugrožavaju ljude i životinje. Zato u fokusu borbe protiv salmonela mora biti prevencija i upravljanje higijenom. Jedno sigurno rješenje za smanjenje broja salmonela je u SCHAUMANN-u razvijena kombinacija kiselina u tekućem obliku tkz. SCHAUMACID S. Pokusima je potvrđena njegova visoka učinkovitost.