Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

NATUPIG – inovativni program premiksa za prasad, krmače i tovne svinje

16.01.2020 - NATUPIG- inovacija u svinjogojstvu


Natupig- inovacija u svinjogojstvu

NATUPIG - inovativni program premiksa za prasad, krmače i tovne svinje

Moderna prehrana svinja zahtijeva inovativne koncepte hranidbe koji prelaze potrebe za hranjivim tvarima i aktivnim sastojcima koji se temelje na potrebama svinja. Ona također pazi na smanjenje upotrebe sirovih bjelančevina, fosfora, bakra, cinka i antibiotika. A dodatni su ciljevi i ekološko upravljanje hranjivim tvarima i dobro zdravlje crijeva u svim fazama proizvodnje.

S novom NATUPIG proizvodnom linijom, SCHAUMANN nudi program premiksa sa novim aktivnim sastojcima koji savršeno ispunjavaju ove zahtjeve. Aktivni sastojci i proizvodi SCHAUMANN-a  su  rezultat razvoja ISF Schaumann istraživanja za uspjeh u svinjogojstvu.

CERAVITAL XP je hranidbena komponenta bogata proteinima nastala fermentacijom gljiva koja štedi do 3% soje u obroku, i npr. je povoljna nadopuna žitaricama proizvedenim na vlastitom poljoprivrednom gospodarstvu. Rezultat CERAVITAL XP-ovog širokog djelovanja su održanje vrhunskih proizvodnih rezultata, niži troškovi smjesa, niže emisije amonijaka, manje potrebnih površina i poboljšana ekonomičnost, posebno u tovu svinja.

Novi probiotik CERABAC inhibira rast patogenih mikroba, podupire imunološki sustav i potiče zdravlje sluznice. Poželjna flora u probavnom traktu je stabilizirana. Rezultati su veća učinkovitost i smanjeni dani sa proljevom posebno na početku odgojne faze prasadi ( odbiće).

SCHAUMANN aktivni sastojak CERAGEL je posebno tretirana smeđa alga koja potiče obrambene sposobnosti organizma i na taj način podupire zdravlje životinja. Tako se vežu i toksini i na taj način sprečavaju prolazak kroz crijevnu sluznicu. Rezultat je bolja konverzija krmiva i povećanje prirasta naročito na početku tova.
Razvoj NATUPIG linije proizvoda dokazuje kako se trenutni izazovi u svinjogojstvu mogu savladati u kombinaciji istraživanja i razvoja, vrhunskih proizvodnih pogona i praktičnog znanja - za uspjeh u štali. Copigright SCHAUMANN.

 

Ostale informacije kod SCHAUMANN- savjetnika ili direktno na

 

SCHAUMANN – An der Mühlenau 4 – 25421 Pinneberg

Telefon: +49 4101 218-2000

Telefax: +49 4101 218-2299

info@schaumann.de

info@schaumann.hr

www.schaumann.de

Kontakt

SCHAUMANN odnosi sa javnošću

Tel. +385 (48) 665 - 148
Fax +385 (48) 665 - 149

Objava za javnost- NATUPIG (njemačka verzija)