Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

SCHAUMACID S - hranidbene kiseline za borbu protiv salmonela


SCHAUMACID S zaustavlja salmonele

SCHAUMACID S stopira salmonele.
Salmonele ugrožavaju ljude i životinje. Zato u fokusu borbe protiv salmonela mora biti prevencija i upravljanje higijenom. Jedno sigurno rješenje za smanjenje broja salmonela je u SCHAUMANN-u razvijena kombinacija kiselina u tekućem obliku tkz. SCHAUMACID S. Pokusima je potvrđena njegova visoka učinkovitost.
Aktualno istraživanje in-vitro u FH Tulln (Austrija) iz kolovoza 2012. Potvrđuje direktno djelovanje i trajno smanjenje klica salmonela primjenom SCHAUMACID S. Gram-negativne bakterije (Salmonelle, E. Coli) a i gram-pozitivne (Staphylococci, Clostridije) su značajno reducirane. Rast salmonela je bio prema 100 %-tno zaraženoj kontroli smanjen na 4,7 % a klostridija na 3 %.
SCHAUMACID S je kombinacija kratkih i srednje lančanih masnih kiselina koje se mogu primijeniti u smjesama ili dozirati preko vode za piće. Kroz ciljani izbor kiselina se rata invazije salmonela u crijevnom traktu efektivno smanjuje. Tako se podupire mikrobiološko naseljavanje probavnog trakta sa pozitivnom crijevnom florom i potiče zdravlje životinja.
Za daljnje informacije o djelotvornoj redukciji salmonela kontaktirajte našeg SCHAUMANN savjetnika ili direktno na:

 

 

SCHAUMANN – An der Mühlenau 4 – 25421 Pinneberg
Telefon: +49 4101 218-2000
Fax: +49 4101 218-2299
info@schaumann.de     www.schaumann.de

 

Download SCHAUMACID S zaustavlja salmonele

SCHAUMACID S zaustavlja salmonele