pozvati kontakt
priopćenja

SCHAUMANN – na vrhu DLG-imidžbarometra za 2021.

2021-11-05

H. Wilhelm Schaumann GmbH jedan je od tri najbolja poslodavca u njemačkom agrobiznisu u sektoru stočne hrane.

Ovo je rezultat prvog DLG Image Barometra naziva: Poslodavci u agrobiznisu 2021. U suradnji s Njemačkim poljoprivrednim društvom (DLG) i Dr. Schwerdtfeger  za savjetovanje djelatnika, proveli su online anketu. Više od 700 zaposlenika i studenata ocijenilo je tvrtke u poljoprivrednom sektoru po njihovoj privlačnosti kao poslodavca.

„Veoma smo zadovoljni pozitivnim ocjenama, a time i prvom pozicijom među prva tri na ljestvici poslodavaca u sektoru stočne hrane“, rekla je dr. Martina Gorniak, direktorica H. Wilhelm Schaumann GmbH. “To potvrđuje da smo s jedne strane percipirani kao poslodavac kojemu je važna korektna, ljudska i srdačna interakcija i suradnja, a s druge strane kao moderna, učinkovita i inovativna tvrtka. Nastavit ćemo graditi ovu kombinaciju u budućnosti."

Kao rezultat ankete, zaposlenici i studenti slažu se da su najvažniji kriteriji privlačnosti kao poslodavca dobra timska kohezija, dobra radna atmosfera, uvažavanje i priznanje vlastitog učinka i uzbudljivih zadataka. To pokazuje da su “meki čimbenici” odlučujući pri odabiru poslodavca.

Rezultati DLG imidžarometra 2021. pružaju poticaje i prijedloge i tvrtkama i tražiteljima posla u agrobiznisu.