Prodaja & distribucija


Prodaja & distribucija 

Privatnost

Zaštita privatnosti i vaših osobnih podataka je važan aspekt za dizajn i implementaciju naših internetskih aktivnosti. Naša pravilia o privatnosti u skladu su sa odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (Federal BDSG) i drugim odredbama o zaštiti podataka na internetu.

 

Ako ste nam poslali zahtjev putem e-maila, koristimo podatke za računalno potpomognutu obradu i za statističke svrhe. Podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa i nepravilnog korištenja i neće biti proslijeđeni trećim osobama.

Imate pravo zatražiti besplatne informacije o svojim pohranjenim osobnim podacima. Također imate pravo ispraviti netočne podatke, blokirati ih i izbrisati.

Web Analiza

Na ovoj web stranici etracker tehnologije (www.etracker.com) prikupljaju se i spremaju podaci za marketing i za optimizacijske svrhe. Iz tih podataka korisnički profil može biti izrađen pod pseudonimom. Kolačići se mogu koristiti. Kolačići su male tekstualne datoteke koje su pohranjene lokalno u cache web pregledniku posjetitelaj. Kolačići nam omogućuju prepoznati svoj internet preglednik. Prikupljeni podaci s etracker tehnologije bez izričitog pristanka dotične osobe neće se koristiti za identifikaciju posjetitelja i osobno se ne zbrajaju s bilo kakvim osobnim podacima nositelja pseudonima. Prikupljanje i pohranu podataka može se opozvati u svakom trenutku i opoziv će važiti u budućnosti.

Kontakt

SCHAUMANN odnosi sa javnošću

Tel. +385 (48) 665 - 148
Fax +385 (48) 665 - 149

 

Prikupljanje i pohranu podataka može se opozvati u svakom trenutku i opoziv će važiti u budućnosti.